Ga naar hoofdinhoud

In september is Zevenhoven jaarlijks in de greep van allerlei soorten crossauto’s, motoren en quads. Dit jaar helaas zonder ronkende motoren en quads maar wel een autocross.

De rijders strijden hierbij om de felbegeerde bekers van Zevenhoven On Wheels! Dit jaar al voor de 15de keer.

Locatie

Zevenhoven On Wheels word gehouden aan de Achterweg in Zevenhoven (Postcode 2435 NB). Voor een routebeschrijving klikt u op deze link: Locatie

Zaterdag 16 september 2023 – Autocross

Op zaterdag 16 september 2023 wordt er aan de Achterweg gestart met de Autocross. Het rennerskwartier is geopend van 08:00 tot 09:30. Vanaf 10:30 beginnen de coureurs met hun eerste manche. Als eerste gaan de razend populaire Standaardklassen van start gevolgd door de Rodeo, Sprinters en Kevers Klasse. Als afsluiting de afvalrace (omstreeks 17:30 en bij voldoende aanmeldingen en indien de tijd het toelaat). Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een Damesklasse en Jeugdklasse. Liefhebbers van afwisselende en spectaculaire Autocross worden deze middag op hun wenken bediend. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Ook is er zaterdag ruimte voor ontspanning met speeltoestellen voor de kleintjes zoals mini quads en luchtkussen. En er zijn voldoende mogelijkheden voor een drankje en een snack!

Mis het niet en zorg dat je erbij bent bij Zevenhoven On Wheels 2023!

Back To Top