Ga naar hoofdinhoud

ZEVENHOVEN ON WHEELS 2023 – INSCHRIJVINGEN ZIJN GESLOTEN!

Momenteel hebben we het maximaal aantal deelnemers behaald en zijn de inschrijvingen gesloten!
Komende week maken we de laatste voorbereidingen voor de indelingen en richten we het terrein in voor de vele enthousiaste rijders en het publiek.
Dus wil je genieten van een leuke en gezellige cross dan kan dat zeker op zaterdag 16 september 2023. Vanaf 10:00 rijden de coureurs hun eerste manches en vanaf ongeveer 17:00 strijden de coureurs om de felbegeerde bekers in de finale!
Kom gezellig kijken bij de autocross van Zevenhoven!
LET OP!: Dit jaar is de Kousweg in Zevenhoven afgesloten waarbij er omleidingsroutes zijn aangegeven! Houdt daar rekening mee in je route planning!


Algemene informatie

Het reglement is te downloaden op deze site onder ‘Reglementen’ (zie ook hieronder). Er mag bij de cross niet met tear offs op de brillen worden gereden!

De organisatie behoud zich het recht om u in een andere categorie in te delen indien nodig.

Transponders
Voor de autocross maken we gebruik van transponders. Heb je nog geen eigen transponder dan moet je die op de dag van de cross huren bij de inschrijftent (€ 12,50). Hiervoor is een invulformulier nodig welke je hier kan downloaden. Vul deze alvast in en neem deze op de dag van de cross mee!

Reglementen
We streven ernaar om voor iedereen een gezellige, ontspannen en vooral veilige cross te organiseren. Hiervoor hebben we enkele reglementen en huisregels opgesteld. Bij de inschrijving voor de cross ga je akkoord met de geldende reglementen die zijn te downloaden via onze website.

Meenemen naar de Cross!

Op de dag van de cross moeten de rijders in het bezit zijn van de volgende formulieren:

1. E-Ticket die per email is verzonden als bevestiging van je inschrijving. Vergeet deze niet want we scannen bij de entrée!!

2. Transponder (of ingevuld transponder aanvraag formulier).

Tot slot bedankt voor je inschrijving en alvast tot ziens bij weer een nieuwe editie van Zevenhoven On Wheels!

Back To Top