Ga naar hoofdinhoud
  • Nieuws

Binnenkort beginnen we met de inschrijvingen voor Zevenhoven On Wheels 2016. Zevenhoven On Wheels wordt verreden onder de vlag van de KNMV. Dit betekend dat iedere deelnemer verplicht een KNMV verzekering moet hebben. Dit kan zijn een KNMV Sportlicentie of een Dagpas voor Zevenhoven On Wheels. Voor de Motor- en Quadcross zijn de district- en daglicenties zoals wij die tot nu toe gewend waren met ingang van 2016 veranderd in de KNMV Basis Motorsport Licentie.

Ook de manier van verkrijgen van deze licenties is veranderd. Deze zijn niet meer via je motorclub te verkrijgen maar online rechtstreeks bij de KNMV. Wanneer je nu je Basis Motorsport Licentie gaat aanvragen dan wordt je na de keuze voor welke sport gevraagd om je motorclub te kiezen. Hieronder de link naar de KNMV om je Basis Motorsport Licentie 2016 aan te kunnen vragen.

Aanvragen Dag-/Districtlicentie

LET OP! Ook de Daglicenties zijn niet meer op de dag zelf te regelen zoals we dat tot nu toe gewend waren. Indien je al lid bent van de KNMV kunnen de daglicenties ook via bovenstaande link worden verkregen. Zorg er wel voor dat je deze KNMV verzekering op tijd regelt, op de cross nog even een dagpas invullen kan dit jaar niet meer.

Aanvragen van KNMV Dagpassen kun je nu al doen. Inschrijven kan ook alleen met een geldig KNMV licentienummer of daglicentie nummer. Een dagpas kost € 27,50 per dag en wanneer je er ook nog een Persoonlijke Ongevallen verzekering bij wil hebben dan wordt dat € 35,- per dag. Een KNMV Basis Sportlicentie voor heel 2016 kost je € 60,- en dat is dan een aansprakeleikheids en Persoonlijke Ongevallen verzekering, aanvragen via bovenstaande link naar de KNMV. Wanneer je nog geen persoonlijke pagina hebt bij de KNMV kun je deze maken via link beneden.

Aanmelden KNMV

Back To Top