Ga naar hoofdinhoud
  • Nieuws

Je hebt nog 1 week de tijd om je in te schrijven voor deelname aan Autocross en Motor- en Quadcross van Zevenhoven On Wheels! Bij de autocross is de standaard 2000CC klasse reeds vol en kan er niet meer ingeschreven worden. Wil je voor deze klasse op de reserve lijst? Stuur dan een mailtje naar info@zevenhovenonwheels.nl. Uiterlijk 8 september ontvang je dan bericht of je mee kan rijden met verdere instructies voor de inschrijving.

Voor de standaard 1600CC klasse hebben we ruimte gemaakt voor een 2de groep maar ook voor deze klasse geldt een maximaal van 40 deeelnemers! Schrijf je dus nog snel in om teleurstellig te voorkomen en zorg dat je erbij bent! Voor de andere klasse zijn  er nog wel mogelijkheden en kan worden ingeschreven via de website.

Bij de Motor- en Quad cross kan er voor alle klasse nog ingeschreven worden! Dus wil je meerijden bij het leukste en grootste evenement in de regio meldt je dan nog snel aan via de website en wacht niet tot het laatste moment! Bij onvoldoende inschrijvingen van een klasse zou deze nl. ook afgelast kunnen worden en dat willen we natuurlijk niet!. Dus bel / mail of app je vrienden en rij gezellig mee in de ‘Grand Prix Motorcross van Zevenhoven’!

Back To Top