Skip to content
  • Nieuws

Er is nog slechts 1 week om je in te schrijven voor deelname aan de Motor- en Quadcross en Brommerklasse van Zevenhoven On Wheels! Er kan nog voor alle klasse van Motoren en Quads ingeschreven worden.

NIEUW!!: Op speciaal verzoek is er voor het eerst bij Zevenhoven On Wheels een damesklasse voor Motoren geopened! Pas jij binnen deze groep en wil je met de damesklasse meerijden? Stuur dan een mailtje naar cross@zevenhovenonwheels.nl met ‘Motorcross Damesklasse’ in het onderwerp.

Dus wil je meerijden bij het leukste en grootste evenement in de regio meldt je dan nog snel aan via de website en wacht niet tot het laatste moment! Bij onvoldoende inschrijvingen van een klasse zou deze nl. ook afgelast kunnen worden en dat willen we natuurlijk niet!. Dus bel / mail of app je vrienden en rij gezellig mee in de ‘Grand Prix Motorcross van Zevenhoven’!

Bij de Autocross is de inschrijving reeds gesloten omdat we daar het maximaal aantal deelnemers al hebben bereikt.

Sta je op de reserve lijst van de Autocross? Dan ontvang je uiterlijk 20 september een bericht of je mee kan rijden met verdere instructies voor de inschrijving.

 

Back To Top