Inschrijven

ZEVENHOVEN ON WHEELS 2019 – INSCHRIJVINGEN ZIJN OPEN!

De inschrijvingen voor de deelnemers aan de nieuwe editie van Zevenhoven On Wheels 2019 zijn begonnen!

Op zaterdag 14 september 2019 wordt de Autocross gereden. Je kan je inschrijven voor Standaard klasse / Sprinters / Kevers / Stockcar F1 / Stockcar F2 / Vrije Standaard en Damesklasse. Nieuw dit jaar is de samenwerking met EZHACO waardoor er Jeugdklasse (1300 cc en F2) en Banger Stox aan de klasses zijn toegevoegd. We hebben ook een reservedatum geselecteerd in het geval de cross op 14 september 2019 niet door kan gaan. Deze is op 28 september 2019. Geef bij inschrijving aan of je die datum ook beschikbaar bent. Inschrijven kan tot en met 08 september 2019 of eerder indien de inschrijvingen vol zijn. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

INSCHRIJVEN AUTOCROSS

Op zondag 15 september 2019 strijden de motoren en quads om de felbegeerde eerste plaatsen met uitdagingen voor ieder niveau en leeftijdscatagorie. Selecteer eerst voor welke leeftijd je wilt deelnemen en vervolgens de categorie. De klasse waarvoor je kan inschrijven zijn o.a. Motor Jeugd 50 cc – 65 cc GW/KW – 85 cc GW/KW – Motorklasse 125 cc – Motorklasse 250 cc en 500 cc – Hobby – Veteranen. Voor de Quads rijden de Jeugd tot 50 cc – Youngstars tot 250 cc – Hobbyklasse en Wedstrijdrijders. Uiteraard kan dit jaar ook worden ingeschreven voor de altijd spectaculaire Zijspan klasse! Inschrijven kan tot en met 08 september 2019 of eerder indien de inschrijvingen vol zijn. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

INSCHRIJVEN MOTOR- EN QUADCROSS

 


 

Algemene informatie

Het reglement is te downloaden op deze site onder ‘Reglementen’ (zie ook hieronder). Er mag bij de cross niet met tear offs op de brillen worden gereden!

De organisatie behoud zich het recht om u in een andere catagorie in te delen indien nodig.

Transponders
Voor zowel de autocross als de motocross maken we gebruik van transponders. Heb je nog geen eigen transponder dan moet je die op de dag van de cross huren bij de inschrijftent (€ 12,50). Hiervoor is een invulformulier nodig welke je hier kan downloaden. Vul deze alvast in en neem deze op de dag van de cross mee!

Reglementen
We streven ernaar om voor iedereen een gezellige, ontspannen en vooral veilige cross te organiseren. Hiervoor hebben we enkele reglementen opgesteld. Bij de inschrijving voor de cross ga je akkoord met de geldende reglementen die zijn te downloaden via onze website.

Meenemen naar de Cross!

Op de dag van de cross moeten de rijders in het bezit zijn van de volgende formulieren:

1. E-Ticket die per email is verzonden als bevestiging van je inschrijving. Vergeet deze niet want we scannen bij de entrée!!

2. Transponder (of ingevuld transponder aanvraag formulier).

3. Copy rijbewijs (voor autocross) of geldig KNMV Licentie/Dagpas (voor motor- en quadcross).

Tot slot bedankt voor je inschrijving en tot ziens bij weer een nieuwe editie van Zevenhoven On Wheels!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief