Inschrijven

ZEVENHOVEN ON WHEELS 2019 – INSCHRIJVING GESLOTEN!

Inmiddels zijn de inschrijvingen voor Zevenhoven On Wheels 2019 GESLOTEN! Op zaterdag 14 september 2019 wordt de Autocross gereden. Er zijn volle klasse voor Standaard 2000CC en Standaard 1600CC en ook de overige klasse zoals Jeugd / Dames Klasse en Kever klasse zijn goed gevuld.

Op zondag 15 september 2019 strijden de Motoren en Quads om de felbegeerde eerste plaatsen met uitdagingen voor ieder niveau en leeftijdscatagorie. Hier is de Hobby Klasse favoriet maar zijn er ook overige klasse zoals Veteranen en Wedstrijd Quad goed gevuld. En rijden de Zijspannen weer een spannende wedstrijd!

Het publiek kan alvast uitkijken naar een dag vol spannende races en veel cross plezier!

Kom kijken! En bestel alvast je Dag- en Avondkaarten via onderstaande link:

DAG- EN AVONDKAARTEN ZEVENHOVEN ON WHEELS 2019

Tijdens de feestavond zijn er optredens van de party coverband THE ROUSERS en sluiten we knallend af met optreden van de enige echte DJ JEAN & MAC MARON HILL!

 


 

Algemene informatie

Het reglement is te downloaden op deze site onder ‘Reglementen’ (zie ook hieronder). Er mag bij de cross niet met tear offs op de brillen worden gereden!

De organisatie behoud zich het recht om u in een andere catagorie in te delen indien nodig.

Transponders
Voor zowel de autocross als de motocross maken we gebruik van transponders. Heb je nog geen eigen transponder dan moet je die op de dag van de cross huren bij de inschrijftent (€ 12,50). Hiervoor is een invulformulier nodig welke je hier kan downloaden. Vul deze alvast in en neem deze op de dag van de cross mee!

Reglementen
We streven ernaar om voor iedereen een gezellige, ontspannen en vooral veilige cross te organiseren. Hiervoor hebben we enkele reglementen opgesteld. Bij de inschrijving voor de cross ga je akkoord met de geldende reglementen die zijn te downloaden via onze website.

Meenemen naar de Cross!

Op de dag van de cross moeten de rijders in het bezit zijn van de volgende formulieren:

1. E-Ticket die per email is verzonden als bevestiging van je inschrijving. Vergeet deze niet want we scannen bij de entrée!!

2. Transponder (of ingevuld transponder aanvraag formulier).

3. Copy rijbewijs (voor autocross) of geldig KNMV Licentie/Dagpas (voor motor- en quadcross).

Tot slot bedankt voor je inschrijving en tot ziens bij weer een nieuwe editie van Zevenhoven On Wheels!

Geef een antwoord