Inschrijven

ZEVENHOVEN ON WHEELS 2022 – INSCHRIJVINGEN

Inschrijven AUTOCROSS en MOTOR- QUADCROSS – GESLOTEN

De inschrijvingen voor de Autocross op zaterdag 24 september 2022 en Motor- Quadcross op zondag 25 september 2022 zijn nu gesloten!

Deze editie kent een goed gevuld deelnemersveld met volle groepen voor de meeste van de deelnemende klassen.

Genoeg spektakel dus tijdens Zevenhoven On Wheels!

Kom het zien en bestel alvast voordelig je Dag- of Avondkaarten – KLIK HIER

LET OP!! Deelname aan motorcross kan alleen met een geldige licentie van de KNMV, dit zijn of een basissportlicentie of een startlicentie. Een dagpas is niet mogelijk! KNMV geeft alleen dagpassen voor een Off Road en deze zijn op Zevenhoven niet geldig!

En let er bij het aanvragen van een basissportlicentie aan dat als dit je allereerste licentie is je een Rookie cursus moet gaan volgen. Tot dan is je licentie nog niet goedgekeurd door de KNMV.

Inschrijven BROMMERKLASSE – KLIK HIER

Je kan nog wel inschrijven voor de Brommerklasse! De inschrijvingen hiervoor sluiten uiterlijk 22 september 2022. Het is een ludieke optocht met brommers over de baan van Zevenhoven On Wheels!

Na het volledig invullen van alle velden en na ontvangst van de betaling ontvang je een email met een E-Ticket. Dat is je bewijs van inschrijving en moet je meenemen op de dag van de cross!

Heel veel succes met de laatste voorbereidingen en alvast tot ziens bij Zevenhoven On Wheels!


 

Algemene informatie

Het reglement is te downloaden op deze site onder ‘Reglementen’ (zie ook hieronder). Er mag bij de cross niet met tear offs op de brillen worden gereden!

De organisatie behoud zich het recht om u in een andere categorie in te delen indien nodig.

Transponders
Voor zowel de autocross als de motocross maken we gebruik van transponders. Heb je nog geen eigen transponder dan moet je die op de dag van de cross huren bij de inschrijftent (€ 12,50). Hiervoor is een invulformulier nodig welke je hier kan downloaden. Vul deze alvast in en neem deze op de dag van de cross mee!

Reglementen
We streven ernaar om voor iedereen een gezellige, ontspannen en vooral veilige cross te organiseren. Hiervoor hebben we enkele reglementen opgesteld. Bij de inschrijving voor de cross ga je akkoord met de geldende reglementen die zijn te downloaden via onze website.

Meenemen naar de Cross!

Op de dag van de cross moeten de rijders in het bezit zijn van de volgende formulieren:

1. E-Ticket die per email is verzonden als bevestiging van je inschrijving. Vergeet deze niet want we scannen bij de entrée!!

2. Transponder (of ingevuld transponder aanvraag formulier).

3. Geldig KNMV Basis Sportlicentie (voor Motor- en Quadcross).

Tot slot bedankt voor je inschrijving en alvast tot ziens bij weer een nieuwe editie van Zevenhoven On Wheels!

Geef een antwoord

Meld u aan voor onze nieuwsbrief