Inschrijven

ZEVENHOVEN ON WHEELS 2022 – INSCHRIJVINGEN ZIJN OPEN!

Inschrijven AUTOCROSS – KLIK HIER

Op zaterdag 24 september 2022 wordt de Autocross gereden. LET OP! De Standaard 2000CC is al bijna gevuld met 2 groepen! Zodra deze vol zijn kom je op een reservelijst. Voor de overige klasse kun je nog wel inschrijven!

Inschrijven MOTOR- EN QUADCROSS – KLIK HIER

Op zondag 25 september 2022 strijden de Motoren en Quads om de felbegeerde eerste plaatsen met uitdagingen voor ieder niveau en leeftijdscategorie. Hier is traditioneel de Hobby Klasse favoriet. Er zijn ook overige klasse zoals Veteranen en Wedstrijd Quads en rijden de Zijspannen weer een spannende wedstrijd!

Na het volledig invullen van alle velden en na ontvangst van de betaling ontvang je een email met een E-Ticket. Dat is je bewijs van inschrijving en moet je meenemen op de dag van de cross!

Schrijf je snel in om zeker te zijn van een plaatsje aan de start van dit grootse en gezellige evenement in Zevenhoven! Heel veel succes met de voorbereidingen!


 

Algemene informatie

Het reglement is te downloaden op deze site onder ‘Reglementen’ (zie ook hieronder). Er mag bij de cross niet met tear offs op de brillen worden gereden!

De organisatie behoud zich het recht om u in een andere categorie in te delen indien nodig.

Transponders
Voor zowel de autocross als de motocross maken we gebruik van transponders. Heb je nog geen eigen transponder dan moet je die op de dag van de cross huren bij de inschrijftent (€ 12,50). Hiervoor is een invulformulier nodig welke je hier kan downloaden. Vul deze alvast in en neem deze op de dag van de cross mee!

Reglementen
We streven ernaar om voor iedereen een gezellige, ontspannen en vooral veilige cross te organiseren. Hiervoor hebben we enkele reglementen opgesteld. Bij de inschrijving voor de cross ga je akkoord met de geldende reglementen die zijn te downloaden via onze website.

Meenemen naar de Cross!

Op de dag van de cross moeten de rijders in het bezit zijn van de volgende formulieren:

1. E-Ticket die per email is verzonden als bevestiging van je inschrijving. Vergeet deze niet want we scannen bij de entrée!!

2. Transponder (of ingevuld transponder aanvraag formulier).

3. Copy rijbewijs (voor autocross) of geldig KNMV Licentie/Dagpas (voor motor- en quadcross).

Tot slot bedankt voor je inschrijving en alvast tot ziens bij weer een nieuwe editie van Zevenhoven On Wheels!

Geef een antwoord

Meld u aan voor onze nieuwsbrief