Info

In het vierde weekend van september is Zevenhoven jaarlijks twee dagen in de greep van allerlei soorten crossauto’s, motoren en quads. De organisatoren met hun vele vrijwilligers uit dat kleine maar gezellige dorp op de grens van Utrecht en Zuid-Holland organiseren ook dit jaar weer een afwisselend programma voor jong en oud. En de rijders strijden om de felbegeerde bekers van Zevenhoven On Wheels! Dit jaar al voor de 14de keer.

Locatie

Zevenhoven On Wheels word gehouden aan de Achterweg in Zevenhoven (Postcode 2435 NB). Voor een routebeschrijving klikt u op deze link: Locatie

Zaterdag 24 september 2022 – Autocross

Op zaterdag 24 september 2022 wordt er aan de Achterweg gestart met de Autocross. Het rennerskwartier is geopend van 08:00 tot 09:30. Vanaf 11:30 beginnen de coureurs met hun eerste manche. Als eerste gaan de razend populaire Standaardklassen van start gevolgd door de Rodeo, Sprinters en Kevers Klasse. Als afsluiting de afvalrace (omstreeks 17:00 en bij voldoende aanmeldingen en indien de tijd het toelaat). Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een Damesklasse en Jeugdklasse. Liefhebbers van afwisselende en spectaculaire Autocross worden deze middag op hun wenken bediend. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

 

 

Zondag 25 september 2022 – Motorcross & Quads

Zondag is de dag van de Motoren en Quads. Het rennerskwartier is geopend vanaf 07:00. Om 09:30 beginnen de coureurs met hun training. Eerst kan de jeugd vanaf vijf jaar hun kunnen tonen op de Motor of Quad. Daarna strijden in de verschillende leeftijdsgroepen de overige coureurs om de winst. Vooral in de senioren MX klasse vanaf 16 jaar is een felle strijd te verwachten tussen de verschillende coureurs die elkaar geen millimeter ruimte gunnen wat tot prachtige sportieve duels kan leiden. Uiteraard hopen we net als vorige editie weer op voldoende deelnemers voor de zijspan cross! Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Ook is er zowel zaterdag als zondag ruimte voor ontspanning met veel speeltoestellen voor de kleintjes zoals mini quads, bungee trampoline, stormbaan, draaimolen etc. Ook zijn er voldoende mogelijkheden voor een drankje en een snack!

Tussen al het motorisch geweld van het weekend door wordt er in de tent voor een feestelijk muzikaal programma gezorgd waarbij zowel de meeste deelnemers als toeschouwers op hun favoriete muziek volop uit hun dak kunnen gaan.

ZATERDAG 24 SEPTEMBER 2022 – HOLLANDSE AVOND / DJ JOEY – LAWINEBOYS en ARJON OOSTROM!

ZONDAG 25 SEPTEMBER 2022 – Coverband ALICE?GOOD

Dag- en/of Avondkaarten bestellen? – Klik dan HIER

    

Mis het niet en zorg dat je erbij bent bij Zevenhoven On Wheels 2022!

Geef een antwoord

Meld u aan voor onze nieuwsbrief