Info

In het derde weekend van september is Zevenhoven jaarlijks twee dagen in de greep van allerlei soorten crossauto’s, motoren en quads. De organisatoren met hun vele vrijwilligers uit dat kleine maar gezellige dorp op de grens van Utrecht en Zuid-Holland organiseren ook dit jaar weer een afwisselend programma voor jong en oud. En de rijders strijden om de felbegeerde bekers van Zevenhoven On Wheels! Dit jaar al voor de 13de keer.

Locatie

Zevenhoven On Wheels word gehouden aan de Achterweg in Zevenhoven (Postcode 2435 NB). Voor een routebeschrijving klikt u op deze link: Locatie

Zaterdag 14 september 2019 – Autocross

Op zaterdag 14 september wordt er aan de Achterweg gestart met de Autocross. Het rennerskwartier is geopend van 08:00 tot 09:30. Vanaf 11:30 beginnen de coureurs met hun eerste manche. Als eerste gaan de razend populaire Standaardklassen van start gevolgd door de Rodeo, Sprinters en Kevers Klasse. Als afsluiting de afvalrace (omstreeks 17:00 en bij voldoende aanmeldingen). Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een Damesklasse. Liefhebbers van afwisselende en spectaculaire Autocross worden deze middag op hun wenken bediend. Entrée voor deze dag is Euro 5,00 bij de online voorverkoop (of Euro 8,00 aan de deur). Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

De reservedatum voor de Autocross is 28 september 2019.

 

Zondag 15 september 2019 – Motorcross & Quads

Zondag is de dag van de Motoren en Quads. Het rennerskwartier is geopend vanaf 07:00. Om 09:30 beginnen de coureurs met hun training. Eerst kan de jeugd vanaf vijf jaar hun kunnen tonen op de Motor of Quad. Daarna strijden in de verschillende leeftijdsgroepen de overige coureurs om de winst.
Vooral in de senioren MX klasse vanaf 16 jaar is een felle strijd te verwachten tussen de verschillende coureurs die elkaar geen millimeter ruimte gunnen wat tot prachtige sportieve duels kan leiden. Uiteraard hopen we net als vorig jaar weer op voldoende deelnemers voor de zijspan cross! Entrée voor deze dag is Euro 5,00 bij de online voorverkoop (of Euro 8,00 aan de deur). Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

De reservedatum voor Motor- en Quadcross is 29 september 2019.

Ook is er zowel zaterdag als zondag ruimte voor ontspanning met veel speeltoestellen voor de kleintjes zoals mini quads, bungee trampoline, stormbaan, schmincken etc. Ook zijn er voldoende mogelijkheden voor een drankje en een snack!

Tussen al het motorisch geweld van het weekend door wordt er in de tent voor een feestelijk muzikaal programma gezorgd waarbij zowel de meeste deelnemers als toeschouwers op hun favoriete muziek volop uit hun dak kunnen gaan.

Optredens tijdens Zevenhoven On Wheels

Op zaterdagavond is er ook weer een gezellige feestavond met live optredens en DJ voor de nodige vermaak. Dit jaar komt de energieke coverband THE ROUSERS en sluiten we de avond knallend af met DJ JEAN & MAC MARON HILL. Dag- en Avondkaarten zijn nu al voordelig te verkrijgen via onderstaande link:

DAG- EN AVOND KAARTEN – ZEVENHOVEN ON WHEELS 2019

 

 

Extra voordeel bij Passe-Partout!

Wil je het weekend niks missen van al het motorisch geweld en gezelligheid in de feesttent? Koop dan extra voordelig Consumptiebonnen en Passe-Partout kaarten (Zaterdag- en Zondag Dagkaarten en Feestavond). Dan ben je verzekerd van een top spektaculair weekend met cross en fantastische feestavond!

Mis het niet en zorg dat je erbij bent bij Zevenhoven On Wheels 2019!

Geef een antwoord