Info

In het derde weekend van september is Zevenhoven jaarlijks twee dagen in de greep van allerlei soorten crossauto’s, motoren en quads. De organisatoren met hun vele vrijwilligers uit dat kleine maar gezellige dorp op de grens van Utrecht en Zuid-Holland organiseren ook dit jaar weer een afwisselend programma voor jong en oud. En de rijders strijden om de felbegeerde bekers van Zevenhoven On Wheels! Dit jaar al voor de 12de keer.

Locatie

Zevenhoven On Wheels word gehouden aan de Achterweg in Zevenhoven (Postcode 2435 NB). Voor een routebeschrijving klikt u op deze link: Locatie

Zaterdag 15 september 2018 – Autocross

Op zaterdag 15 september wordt er aan de Achterweg gestart met de Autocross. Het rennerskwartier is geopend van 08:00 tot 09:30. Vanaf 11:30 beginnen de coureurs met hun eerste manche. Als eerste gaan de razend populaire Standaardklassen van start gevolgd door de Rodeo, Sprinters en Kevers Klasse. Als afsluiting de afvalrace (omstreeks 17:00 en bij voldoende aanmeldingen). Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een Damesklasse. Liefhebbers van afwisselende en spectaculaire Autocross worden deze middag op hun wenken bediend. Er zijn dit jaar ook NK Grasmaaier racers te bewonderen. Deze kleine machientjes kunnen hoge snelheden bereiken! Entrée voor deze dag is Euro 5,00 bij de online voorverkoop (of Euro 8,00 aan de deur). Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

De reservedatum voor de Autocross is 29 september 2018.

Zondag 16 september 2018 – Motorcross & Quads

Zondag is de dag van de Motoren en Quads. Het rennerskwartier is geopend vanaf 07:00. Om 09:30 beginnen de coureurs met hun training. Eerst kan de jeugd vanaf vijf jaar hun kunnen tonen op de Motor of Quad. Daarna strijden in de verschillende leeftijdsgroepen de overige coureurs om de winst.
Vooral in de senioren MX klasse vanaf 16 jaar is een felle strijd te verwachten tussen de verschillende coureurs die elkaar geen millimeter ruimte gunnen wat tot prachtige sportieve duels kan leiden. Nieuw dit jaar en voor het eerst bij Zevenhoven On Wheels is de zijspan cross! Er zijn voldoende aanmeldingen en zal zeker tot spektaculaire races leiden. Entrée voor deze dag is Euro 5,00 bij de online voorverkoop (of Euro 8,00 aan de deur). Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

De reservedatum voor Motor- en Quadcross is 30 september 2018.

Ook is er zowel zaterdag als zondag ruimte voor ontspanning met veel speeltoestellen voor de kleintjes zoals mini quads, bungee trampoline, stormbaan, schmincken etc. Ook zijn er voldoende mogelijkheden voor een drankje en een snack of een crepe van een echte foodtruck!

Tussen al het motorisch geweld van het weekend door wordt er in de tent voor een feestelijk muzikaal programma gezorgd waarbij zowel de meeste deelnemers als toeschouwers op hun favoriete muziek volop uit hun dak kunnen gaan.

DAG- EN AVONDKAARTEN KOPEN

Optredens tijdens Zevenhoven On Wheels

Dit jaar zijn ze er weer bij! De mannen van MOOI WARK!

Bij de optredens van MOOI WARK draait het vooral om improvisatie en interactie met het publiek, hierdoor is elk optreden anders. Ze spelen veel vrolijke nummers meestal rock-‘n-roll en zijn een goede bekende bij Zevenhoven On Wheels.

Gegarandeerd een avond om niet meer te vergeten! Dus zet 15 september 2018 alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent voor een spectaculaire show!

 

In het voorprogramma staat de coverband Kennéh. Zij stonden als support act al voor vele bands. Een kleine greep; Normaal, Rowwen Hèze, Pater Moeskroen, BZB, The Golden Earring en De Dijk. Inmiddels is Kennèh uitgegroeid tot een volwaardige festivalband. Bewijs hiervan werd geleverd tijdens energieke optredens op festivals als ‘De Zwarte Cross’, ‘Huntenpop’ en ‘De Nijmeegse Vierdaagse Feesten’.

 

 

Extra voordeel bij Passe-Partout!

Wil je het weekend niks missen van al het motorisch geweld en gezelligheid in de feesttent? Koop dan extra voordelig Passe-Partout kaarten (Zaterdag- en Zondag Dagkaarten en Feestavond). Deze kaarten en consumptiebonnen zijn in de voorverkoop voor Euro 25,00 verkrijgbaar via onderstaande link:

PASSE-PARTOUT EN CONSUMPTIEBONNEN KOPEN

Mis het niet en zorg dat je erbij bent bij Zevenhoven On Wheels 2018!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief