Inschrijven

ZEVENHOVEN ON WHEELS 2017 – INSCHRIJVINGEN ZIJN BEGONNEN!

27juni2017 – De inschrijvingen voor Zevenhoven On Wheels 2017 zijn inmiddels begonnen! Via de links op deze pagina kom je op het plaform van JustTickets. Vul alle informatie zo volledig mogelijk in zodat we je een e-ticket kunnen sturen.

TIP: Zorg dat je er op tijd bij bent want voor alle categorieën geldt dat de inschrijvingen sluiten bij bereik van het maximaal aantal deelnemers!

Inschrijven kan tot en met 11 september 2017!

Autocross 16 september 2017. Je kan je inschrijven voor Standaard 1600CC en 2000CC / Rodeo / Sprinter / Kever / Vrije Standaard / Dames en Stockcar F1 klasse. Dit jaar is er een nieuw reglement met o.a. wijzigingen ten aanzien van de verstevigingen voor de Rodeo klasse (neem deze dus aandachtig door!). Het reglement is ook te downloaden onderaan deze pagina. Inschrijven voor deelnemers kan via onderstaande link:

Inschrijven Autocross Zevenhoven On Wheels 2017

OPMERKING! Inschrijvingen voor Autocross 2000CC zijn momenteel vol! Nieuwe inschrijvingen voor deze klasse die na 14 juli 2017 binnen komen worden op een reserve lijst geplaatst. We rijden per manche met maximaal 20 auto’s!

Motor- en Quadcross 17 september 2017. Hiervoor zijn er verschillende klasses. Net als vorig jaar is er een inschrijving voor JEUGD (tot en met 15 jaar) en voor OVERIG (vanaf 16 jaar).

LET OP! Deelnemers moeten eerst in bezit zijn van een KNMV Licentie of Dagpas! Indien je deze nog niet hebt moet je deze eerst aanvragen bij de KNMV op  http://www.knmv.nl/motorsport/licenties/ Hier vragen ze je om een club te selecteren. Kies hiervoor Stichting Motocross Zevenhoven.

Als je een KNMV licentie of dagpas hebt schrijf je dan snel in via onderstaande link:

Inschrijven Motor-en Quadcross Zevenhoven On Wheels 2017


 

Algemene informatie

Het reglement is te downloaden op deze site onder ‘Reglementen’ (zie ook hieronder). Er mag bij de cross niet met tear offs op de brillen worden gereden!

De organisatie behoud zich het recht om u in een andere catagorie in te delen indien nodig.

Transponders
Voor zowel de autocross als de motocross maken we gebruik van transponders. Heb je nog geen eigen transponder dan moet je die op de dag van de cross huren bij de inschrijftent (€ 12,50). Hiervoor is een invulformulier nodig welke je hier kan downloaden. Vul deze alvast in en neem deze op de dag van de cross mee!

Reglementen
We streven ernaar om voor iedereen een gezellige, ontspannen en vooral veilige cross te organiseren. Hiervoor hebben we enkele reglementen opgesteld. Bij de inschrijving voor de cross ga je akkoord met de geldende reglementen die zijn te downloaden via onze website.

Meenemen naar de Cross!

Op de dag van de cross moeten de rijders in het bezit zijn van de volgende formulieren:

1. E-Ticket die per email is verzonden als bevestiging van je inschrijving. Vergeet deze niet want we scannen bij de entrée!!

2. Transponder (of ingevuld transponder aanvraag formulier).

3. Copy rijbewijs (voor autocross) of geldig KNMV Licentie/Dagpas (voor motor- en quadcross).

Tot slot bedankt voor je inschrijving en tot ziens bij weer een nieuwe editie van Zevenhoven On Wheels!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief