Ook is er zowel zaterdag als zondag ruimte voor ontspanning met veel speeltoestellen voor de kleintjes zoals mini quads, bungee trampoline, stormbaan, schmincken etc. En tussen al het motorisch geweld van het weekend door wordt er in de tent voor een feestelijk muzikaal programma gezorgd waarbij zowel de meeste deelnemers als toeschouwers op hun favoriete muziek volop uit hun dak kunnen gaan.

DAG- EN AVONDKAARTEN KOPEN

Optredens tijdens Zevenhoven On Wheels

Dit jaar zijn ze er weer bij! De mannen van MOOI WARK!

Bij de optredens van MOOI WARK draait het vooral om improvisatie en interactie met het publiek, hierdoor is elk optreden anders. Ze spelen veel vrolijke nummers meestal rock-‘n-roll en zijn een goede bekende bij Zevenhoven On Wheels.

Gegarandeerd een avond om niet meer te vergeten! Dus zet 15 september 2018 alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent voor een spectaculaire show!

 

In het voorprogramma staat de coverband Kennéh. Zij stonden als support act al voor vele bands. Een kleine greep; Normaal, Rowwen Hèze, Pater Moeskroen, BZB, The Golden Earring en De Dijk. Inmiddels is Kennèh uitgegroeid tot een volwaardige festivalband. Bewijs hiervan werd geleverd tijdens energieke optredens op festivals als ‘De Zwarte Cross’, ‘Huntenpop’ en ‘De Nijmeegse Vierdaagse Feesten’.

Extra voordeel bij Passe-Partout!

Wil je het weekend niks missen van al het motorisch geweld en gezelligheid in de feesttent? Koop dan extra voordelig Passe-Partout kaarten (Zaterdag- en Zondag Dagkaarten en Feestavond). Deze kaarten en consumptiebonnen zijn in de voorverkoop voor Euro 25,00 verkrijgbaar via onderstaande link:

PASSE-PARTOUT EN CONSUMPTIEBONNEN KOPEN

Mis het niet en zorg dat je erbij bent bij Zevenhoven On Wheels 2018!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief