Vanaf vandaag is het ook mogelijk om alvast je kaartjes voor overdag te bestellen via onze website. Naast de cross die wordt verreden zijn er ook weer vele attracties voor de jeugd.

Er zijn stormbanen – luchtkussens – skelter banen – trampolines en nog veel meer! Kortom voldoende vermaak voor jong en oud! De kaarten zijn te bestellen voor slechts Euro 5,00 in de voorverkoop via onderstaande link (of Euro 8,00 aan de deur).

Bestel ook alvast je kaartjes voor de feestavond op 16 september 2017. Dit jaar zijn er live optredens van de Normaal Cover Band ‘DOE NORMAAL JOH’ en we hebben een optreden van de feestband ‘PLORK EN DE AANNEMERS’. De avond word afgesloten door DJ Duo Dik & Gezellig! De kaarten zijn verkrijgbaar voor Euro 10,00 in de voorverkoop via onderstaande link (of Euro 13,00 aan de deur).

Ja, ik wil kaarten voor overdag en/of avond bij Zevenhoven On Wheels