Nog bijna 3 maanden voor de aanvang van weer een nieuwe editie van Zevenhoven On Wheels! De inschrijvingen zijn inmiddels geopenend en de voorbereidingen vorderen snel mede door de inzet van onze vele vrijwilligers. Het evenement word dit jaar gehouden op 16 en 17 September 2017.

Dit jaar hebben we ook weer verschillende klasses voor de motor- en quadcross (op zondag 17 september 2015). Er zijn aparte klasses voor regio- en wedstrijdrijders. En de jeugd word ingedeeld in verschillende leeftijdscatagorien.

Voor de autocross (op 16 september 2017) zijn er weer spectaculaire klasses. Er zijn naast de standaard klasses, sprinters, kevers, stockcar en rodeo een vrije standaard en damesklasse (min. aantal deelnemers 8 en max. 15 per manche).

Inschrijven kan op onze website (www.zevenhovenonwheels.nl)

Wees er op tijd bij want als de inschrijving vol is dan word deze gesloten. Inschrijven kan tot 11 september 2017!

Alvast succes met de voorbereidingen en tot ziens bij Zevenhoven On Wheels 2017!