VOORVERKOOP OVERDAG EN FEESTAVOND IS GESTART!

03juli2017 – Vanaf vandaag is het ook mogelijk om alvast je kaartjes voor overdag te bestellen. Naast de cross die word verreden zijn er ook weer vele attracties voor de jeugd. Er zijn stormbanen – luchtkussens – mini quadbaan – bungee trampolines en nog veel meer! Kortom voldoende vermaak voor jong en oud! De kaarten zijn te bestellen voor slechts Euro 5,00 in de voorverkoop via onderstaande link (of Euro 8,00 aan de deur).

Bestel ook alvast je kaartjes voor de feestavond op 16 september 2017. Dit jaar zijn er live optredens van de Normaal Cover Band ‘DOE NORMAAL JOH’. Zij spelen de hits van de Nederlandse formatie NORMAAL. Nummers waar je op kunt heuken en oerhollands rock die iedereen gegarandeerd kent!! Heb je deze band vorig jaar gemist? Zorg dat je er dit jaar bij bent!

En we hebben een optreden van de feestband ‘PLORK EN DE AANNEMERS’. Geen onbekende uit de buurt en bekend van Zwarte Cross en vele andere festivals!

De avond word afgesloten door DJ Duo Dik & Gezellig die de tent altijd weer op zijn kop weet te zetten!

De kaarten zijn verkrijgbaar voor Euro 10,00 in de voorverkoop via onderstaande link (of Euro 13,00 aan de deur).

KOOP HIER JE KAARTEN VOOR ZEVENHOVEN ON WHEELS!

TIP 1: Wil je er het hele weekend bij zijn bestel dan extra voordelige Passe-Partout kaarten! Voor slechts Euro 20,00 (of Euro 25,00 aan de deur) heb je beide dagen toegang tot het evenementterrein en kun je zaterdag avond uit je dak bij dit oergezellige feestje!

TIP 2: Bestel ook alvast je consumptiebonnen in de voorverkoop! Voor slechts Euro 20,00 ontvang je maar liefs 11 bonnen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief