Info

In het derde weekend van september is Zevenhoven jaarlijks twee dagen in de greep van allerlei soorten crossauto’s, motoren en quads. De organisatoren met hun vele vrijwilligers uit dat kleine maar gezellige dorp op de grens van Utrecht en Zuid-Holland organiseren ook dit jaar weer een afwisselend programma voor jong en oud. En de rijders strijden om de felbegeerde bekers van Zevenhoven On Wheels! Dit jaar al voor de 11de keer.

Locatie

Zevenhoven On Wheels word gehouden aan de Achterweg in Zevenhoven (Postcode 2435 NB). Voor een routebeschrijving klikt u op deze link: Locatie

Zaterdag 16 september 2017 – Autocross

Op zaterdag 16 september wordt er aan de Achterweg gestart met de Autocross. Het rennerskwartier is geopend van 08:00 tot 09:30. Vanaf 11:30 beginnen de coureurs met hun eerste manche. Als eerste gaan van start de razend populaire Standaardklassen gevolgd door de Rodeo, Stockcar (o.v.), Sprinters en Kevers en als afsluiting de afvalrace (omstreeeks 18:00). Bij voldoende aanmeldingen rijden we ook een Damesklasse. Liefhebbers van afwisselende en spectaculaire Autocross geweld worden deze middag op hun wenken bediend. Entrée voor deze dag is Euro 5,00 bij de online voorverkoop (of Euro 8,00 aan de deur). Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

 

 

Zondag 17 september 2017 – Motorcross & Quads

Zondag is de dag van de Motoren en Quads. Het rennerskwartier is geopend vanaf 07:00. Om 09:30 beginnen de coureurs met hun training. Eerst kan de jeugd vanaf vijf jaar hun kunnen tonen op de Motor of Quad. Daarna strijden in de verschillende leeftijdsgroepen de overige coureurs om de winst.
Vooral in de senioren MX klasse vanaf 16 jaar is een felle strijd te verwachten tussen de verschillende coureurs die elkaar geen millimeter ruimte gunnen wat tot prachtige sportieve duels kan leiden. Entrée voor deze dag is Euro 5,00 bij de online voorverkoop (of Euro 8,00 aan de deur). Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

 

 

Ook is er zowel zaterdag als zondag ruimte voor ontspanning met veel speeltoestellen voor de kleintjes zoals mini quads, bungee trampoline, stormbaan, schmincken etc. En tussen al het motorisch geweld van het weekend door wordt er in de tent voor een feestelijk muzikaal programma gezorgd waarbij zowel de meeste deelnemers als toeschouwers op hun favoriete muziek volop uit hun dak kunnen gaan.

 

Optredens tijdens Zevenhoven On Wheels

Dit jaar hebben we een optreden van de altijd gezellige band PLORK EN DE AANNEMERS! Deze band is ook vaak te zien op de Zwarte Cross en dit jaar weer op bezoek bij Zevenhoven On Wheels voor een spectaculaire show!

In het voorprogramma staat de NORMAAL cover band DOE NORMAAL JOH! Ze weten iedereen mee te krijgen op de nummers van NORMAAL!

De avond wordt afgesloten met het DJ Duo Dik & Gezellig die de tent op zijn kop zetten!

 

 

Genoeg gelegenheid dus om een kijkje te komen nemen. Kaarten zijn verkrijgbaar in de online voorverkoop voor Euro 10,00 (of Euro 13,00 aan de deur).

Extra voordeel bij Passe-Partout!

Wil je het weekend niks missen van al het motorisch geweld en gezelligheid in de feesttent? Koop dan nu extra voordelig je Passe-Partout kaarten (Zaterdag / Zondag en Feestavond) voor Euro 20,00 (plus eenmalig transactiekosten) online op deze website (of Euro 25,00 aan de deur)

Mis het niet en zorg dat je erbij bent bij Zevenhoven On Wheels 2017!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief